fbpx
b7faa57a9e0f433128be335dbc90092d
0

Nieuws.

Alpe d’Huzes

Wat is de Alpe d’HuZes?

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt. In 2019 worden voor de veertiende keer de 21 bochten van de Alpe d’Huez beklommen.

Het verhaal van Sander Strijker

Iedereen heeft het wel eens gezien of meegemaakt. Een geliefde die vecht en strijdt tegen een veelal oneerlijke ziekte. Wat kun je zelf doen? Niks? Nee, juist wel! Onderzoek is het enige wat effectief resultaat biedt in de genezing van kanker.
Vrij recent zijn mijn vader en een oom van mij aan de gevolgen van deze ziekte overleden.
Ook in mijn vrienden groep heeft de ziekte zijn sporen nagelaten.
Ik ben geen arts, maar wil wel iets doen om te helpen de ziekte kanker uit de wereld te krijgen. Dat kan door geld in te zamelen om onderzoek te doen naar de oorzaak en de bestrijding van deze ziekte.
Vandaar dat ik deelneem aan Alpe d’huzes en ga proberen 6 keer omhoog te fietsen.
Een wereld zonder deze ziekte is mijn droom. Een wereld waarin onze kinderen, kleinkinderen en alle generaties daarna leven zonder het verdriet dat wij meemaken.

Helpen jullie mij mee?
https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraiser/sanderstrijker

100% donaties naar kankeronderzoek: elke gedoneerde euro aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek. Dankzij onze sponsoren en vrijwilligers kunnen we dit evenement organiseren. Alpe d’HuZes heeft geen overheadkosten, personeel of een eigen kantoor. Alleen uit de inschrijfgelden worden organisatiekosten betaald. Alle andere benodigdheden worden gratis aan Alpe d’HuZes verstrekt!

Kankerpatient centraal: Bij alles wat we doen houden we het belang van de kankerpatiënt voor ogen. Vanaf 2006 is al ruim 162 miljoen euro opgehaald voor kwalitatief hoogwaardig, relevant en baanbrekend kankeronderzoek, altijd in het belang van de patiënt.

100% vrijwilligers: de gehele organisatie wordt gerund door professionals die zich als vrijwilliger inzetten. Van logistiek, catering, medisch tot communicatie en bestuur. En daar zijn we ongelofelijk trots op! Zo kunnen alle donaties volledig naar het Alpe d’HuZes/KWF-fonds.

Nog een kleine 2 weken en dan is het zo ver! Je hebt hard gewerkt, je voeding aangepast en veel getraind.  Wij als team van Veritec BV zijn nu al super trots op je Sander!

Wij wensen je heel veel succes.