Wij leveren personeel
voor de technische
branche

Bent u benieuwd wat veritec voor
u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Getting it done

Snel schakelen en direct leveren van hoge kwaliteit professionals is onze kracht. Hoe we dat doen? Met ons sterke, internationale netwerk beschikken we over een grote poel van hardwerkende topprofessionals. De kwaliteit van onze uitzendkrachten garanderen we door gedegen screening. En net als bij onze mensen, zijn wij van start tot oplevering betrokken bij uw project. Alles voor het perfecte resultaat. Dat noemen wij Getting it done.

Wij leveren onder andere

Operators
Timmermannen
Monteurs
Werkvoorbereiders

Benieuwd naar al het personeel wat wij kunnen
leveren voor de technische sector?

Neem direct contact op

Over veritec

Connected

Met eigen kantoren, lokale recruiters en onze mensen zijn wij gevestigd in echte scheepsbouwlanden als RoemeniĆ« en Litouwen. Omdat onze lijnen kort zijn – zowel met u als met de uitzendkrachten – schakelen we supersnel.

Committed

Wij geloven in betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom geven we altijd eerlijk advies en checken regelmatig de vorderingen en uw tevredenheid. Wij werken met gedreven professionals die gaan voor de klus en niet stoppen tot het werk gedaan is.

Craftsmen

Door ons hart voor de luxe jacht- en scheepsbouw begrijpen we het belangvan hoogwaardig vakmanschap. Daarom onderwerpen we iedere sollicitant aan een grondige screening.